Изцяло електрическият модел ускорява от 0 до 100 км/ч за

...
 
Изцяло електрическият модел ускорява от 0 до 100 км/ч за
Коментари Харесай

Jaguar I-PACE предизвиква Tesla Model X с пробег от 480 км и бързо зареждане

  Изцяло електрическият модел форсира от 0 до 100 км/ч за 4,8 секунди
Първият напълно електрически сериен автомобил на Jaguar - I-PACE, беше показан на света посредством предаване онлайн. Преди надпреварата от Формула E на ФИА на пистата „ Ерманос Родригес ” в Мексико Сити, новият Jaguar I-PACE се изправи в единоборство против Tesla Model X 75D и 100D в предизвикването ускоряване от място до 100 км/ч и прекъсване до 0 км/ч. Пилотът Мич Евънс от тима Panasonic Jaguar Racing застана зад кормилото на новия I-PACE с цел да показва ускорението и спирачната мощност на първия електромобил на Jaguar против моделите на Tesla, ръководени от някогашния първенец от сериите „ Индикар ” Тони Канаан.

Новият Jaguar I-PACE има свръхмодерна литиево-йонна батерия с потенциал 90 кВч и дава динамичност на състезателен автомобил с ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4,8 секунди паралелно с практичността на пробег от 480 км (по цикъла WLTP) и зареждане от 0 до 80% за 40 минути.

 
 В предизвикването ускоряване от място до 100 км/ч и прекъсване до 0 км/ч новият I-PACE победи Tesla. В предизвикването ускоряване от място до 100 км/ч и прекъсване до 0 км/ч новият I-PACE победи Tesla.
 

В комбиниране с внушителния му външен тип на автомобил от бъдещето и изкуствения разсъдък от последващо потомство, той е предназначен да бъде идеалният ежедневен електрически автомобил, който потребителите чакат. Новият Jaguar I-PACE е планиран и конструиран във Англия, само че ще се създава в завода в Грац, Австрия, като част от индустриалното партньорство на Jaguar и Magna Steyr. Новият Jaguar I-PACE ще се предлага във версиите S, SE и HSE, а стеснен брой модели ще бъдат пуснати в лимитираната серия I-PACE First Edition.

 
 Зад кормилото на I-PACE застана водачът Мич Евънс от тима Panasonic Jaguar Racing, а моделите на Tesla бяха ръководени от първенеца от „ Индикар ” Тони Канаан (в дясно). Зад кормилото на I-PACE застана водачът Мич Евънс от тима Panasonic Jaguar Racing, а моделите на Tesla бяха ръководени от първенеца от „ Индикар ” Тони Канаан (в дясно).
 

В премиерата на новия Jaguar I-PACE взеха присъединяване английският комедиант и артист Джак Уайтхол, телевизионният водещ Джони Смит и американският софтуерен гуру iJustine, които бяха водещи на особено шоу онлайн, при което първият Jaguar I-PACE слезе от индустриалната линия в завода в Грац, Австрия. Това е едно от най-модерните индустриални предприятия за електрически коли в света, където автомобилът ще се създава.

За обясняването на технологията зад новия Jaguar I-PACE водещият комедиен артист Джак Уайтхол завоюва помощта на най-новите автомобилни специалисти на Jaguar – 9-годишните Лола и Хъдсън. В края на живото предаване беше излъчен документалният филм „ Напълно зареден ” (Fully Charged), който хвърля взор зад кулисите към основателите на Jaguar I-PACE.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР